Tippek és trükkök

Tippek és trükkök

A talpbetétek között is sok eltérés lehetséges, amelyeket fontos figyelembe venni a megfelelő talpbetét kiválasztásához a gyermek és a felnőtt talpbetétek esetében is.

A talp megfelelő helyzete, a cipő talpazatának kialakítása döntően befolyásolja a helyes tartást és a kiegyensúlyozott járást.

Hasznos tanácsok, ötletek, lábegészségügyi információk közreadásával igyekszünk megkönnyíteni döntését.

Olvasson, böngésszen köztük, ha még marad kérdés Önben, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Mit tegyek, ha a téli hidegek idején gyakran fázik a lábam?

Javasoljuk nagy nedvszívó tulajdonságú gyapjúból készült téli talpbetétünket. Kellemes komfortérzetet kölcsönöz lábainak. Használja Ön is a speciális, kétrétegű, téli talpbetétet, amely anyagánál fogva kellemes és rugalmas járást biztosít, és a legzordabb hidegben is melegen tartja a lábat!

A lábizzadás gyakran megkeseríti a mindennapjaimat. Mit tehetek?

Talpbetéteinket különleges nedszívó textilből készítjük, ami felveszi a naponta leadott izzadtságot. Érdemes lenne ilyen típusú terméket választania.

A talpbetéteimet nap, mint nap használom. Ez mennyi ideig mondható higiénikusnak?

A cipőből kivett talpbetétből a nedvesség elpárolog. Érdemes tehát minden este kivenni és éjszakára jól szellőző helyen tárolni. Talpbetétjeink többsége mosható is.

Milyen terméket ajánlana, ha ortopéd vizsgálaton bokasüllyedést állapított meg orvosom?

FLORA-PED és JANUSZ talpbetét családjaink a lábegészség szolgálatában speciális kialakítással készülnek, kérjen információt elérhetőségeinken, vagy a vevőpontokban!

Elérhetőségek

Talpbetet.hu

9700 Szombathely,
Eötvös L. u. 2.
Telefon: +36203477800
E-mail küldése
Talpbetet.hu - Magyar