Bemutatkozás

Cégünk, a Janus 2002 Bt. talpbetét gyártás és talpbetét forgalmazás terén tevékenykedik közel 25 éve. A családi vállalkozás apáról fiúra örökítette a talpbetét készítéshez kapcsolódó szakmai ismereteket és az egyre bővülő kapcsolatrendszert.

A talpbetét forgalmazás, gyártás terén cégünk a legnagyobbak közé tartozik Magyarországon. Talpbetétek számos típusát gyártjuk és forgalmazzuk: gyermek talpbetét, vágható talpbetét, hosszboltozat párna, keresztboltozat párna, sarokpárna, sarokfogó egyaránt megtalálható kínálatunkban.

A nagyapa szakmai öröksége a Siesta cipők termékfejlesztéséből indult: a lábegészségügy szempontjából elsődleges helyes boltozati elem kialakítása, a megfelelő lábbeli kiválasztása elengedhetetlen a helyes cipőválasztás szempontjából.
Ennek elsősorban a gyermekek számára van kiemelkedő jelentősége.

A családias jelleget mi sem példázza jobban, minthogy a talpbetétek gyártását 4-5 fő végzi, kiegészülve a vállalkozást vezető mindent egy kézben tartó szakmai irányítással.

A korábban Rábapatyon található telephely után jelenleg Szombathelyen történik a gyártás.
Fontos szempont, hogy termékeink előállításánál minél több hazai alapanyagot használjunk fel.

A beszállítókkal, valamint a kis- és nagykereskedő partnerekkel szoros szakmai együttműködést alakítottunk ki az évek során.
Jövőbeli terveinkben szerepel a Magyarországon kívüli piac, elsősorban a szomszédos országok, főként Ausztria felé történő nyitás, kapcsolatépítés.

A Janus 2002 Bt. a talpbetét gyártás és forgalmazás terén komoly eredményeket felmutatva igyekszik mind több eredményes üzleti kapcsolatot kialakítani. A minőségi talpbetétek gyártása hozzájárul terveink megvalósításához.

Célunk, hogy olyan termékeket állítsunk elő, amelyek kényelmesebbé, egészségesebbé teszik a járást, bármilyen cipőben is. Talpbetéteink a hasonló külföldi cikk árának töredékéért nyújtják annak összes kiváló tulajdonságát!

Talpbetéteink szakorvosi véleményezését orvosi szempontból a Pécsi Orvostudományi Egyetem és a Bács-Kiskun Megyei Rendelőintézet szakorvosai, lábhigiéniai szempontból a székesfehérvári kórház bőrgyógyászati osztályának szakorvosai adták.

Vevőpontjaink megtalálhatóak az ország számos településén.

Keresse a Flóra Ped, valamint a Janus termékcsalád tagjait, valamint öntapadó termékeinket, adjon esélyt a helyes lábtartás megőrzésére önmaga és gyermekei számára!

Flóra-ped, Janus talpbetétek, az egészséges talpalávaló!

Elérhetőségek

Talpbetet.hu

9700 Szombathely,
Eötvös L. u. 2.
Telefon: +36203477800
E-mail küldése
Talpbetet.hu - Magyar